• Gratis bezorging en retour
  • Geproduceerd op Texel
  • Duurzaam en Fairtrade

Kleurinspiratie voor een lente slaapkamer

Nieuws -
Kleurinspiratie voor een lente slaapkamer

Het voorjaar — fijne lenteavonden die eindigen met een romantische zonsondergang. De frisse ochtenden gevuld met dauw en het gezang van vroege vogels. Aangenaam wakker worden door daglicht. Heb je er al zin in? In deze blog nemen we je mee in de kleuren van de lente en weet je precies hoe je je slaapkamer lente-proof maakt. 

Wereldse sfeer

Oranje tinten zoals spiced honey, steenrood, burnt orange, oker geel... Spicy en rijke tropische kleuren die je slaapkamer een wereldse sfeer geven waardoor je de donkere winterdagen vergeet. Geef je slaapkamer warmte en intimiteit, weg met de koude digitale technologie die ons dagelijkse leven tegenwoordig beheerst. Go to bed happy and wake up smiling.

Van Morgen bed & bad | Kleurinspiratie dekbedovertrekset Honey Loves You

Double face 'Honey Loves You' dekbedovertrekset 

Oase van Rust

Wit, lavendel grijs... de kleuren waarmee je helemaal tot rust komt. De tonen werken kalmerend, neutraliserend en zorgen voor een oase van rust. Deze kleuren komen tot leven door de zachte texturen.  

Van Morgen bed & bad | Kleurinspiratie wafel dekbedovertrekset Wicked Silver

Classic Waffle 'Wicked Silver' dekbedovertrekset

Aardse tonen

Zachte natuurlijke tinten en onweerstaanbare toffee kleuren die aanzetten tot watertanden vormen samen het perfecte palet voor een down-to-earth slaapkamer. Denk aan olijf, kobaltblauw en verschillende tinten grijs.

Van Morgen bed & bad | Kleurinspiratie dekbedovertrekset Across Tuscany

Inside Out Stitches 'Across Tuscany' dekbedovertrekset

In de Van Morgen Lente collectie komen onze warme en aardse kanten naar voren. Diepe kleuren op materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit, perfect voor die fijne lenteavonden... en een goede nachtrust. De nieuwe collectie is vanaf eind maart verkrijgbaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date.

Naar de collectie

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100). U wordt gemaild vanaf info@vanmorgen.com en ontvangt gemiddeld 2 mails per maand.

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.