• Diervriendelijk
  • 100% Recyclebaar
  • Milieuvriendelijk

Over ons

Over ons

Beter slapen sinds Van Morgen

Ik heb Van Morgen opgericht omdat ik vind dat het voor iedereen mogelijk moet zijn ‘s ochtends uitgerust wakker te worden. Dat is niet altijd vanzelfsprekend, daar weet ik alles van. Als vader van vier jonge kinderen met daarnaast een full-time baan en een agenda vol sociale verplichtingen was mijn eigen nachtrust niet optimaal. Mijn drukke leven kon ik zo een-twee-drie niet veranderen dus ik besloot te onderzoeken of er een manier was om beter te slapen in de spaarzame uren die ik had.

Ik sprak verschillende deskundigen over de kwaliteit van slaap en het effect op je productiviteit en gezondheid. Zo kwam ik ook in contact met een slaaparts die me dit vertelde: materiaal is cruciaal. Slaap je onder goed ademend beddengoed van hoge kwaliteit, dan slaap je dieper en rust je beter uit. Zo simpel is het.

Eenmaal in de winkel ontdekte ik nog iets: dat heerlijke beddengoed waar hij het over had is hartstikke duur. Dat moet anders kunnen, dacht ik. En zo startte ik mijn missie: het ontwikkelen van hoge kwaliteit beddengoed voor de beste prijs. En dat is er nu. Sinds Van Morgen.

Schelto Witsen Elias - Oprichter Van Morgen

Schelto
Founder Van Morgen

Onze kwaliteit

DROOM MET ONS MEE

Ontvang een introductie korting van €20,- bij een besteding van €100,-.
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang fijne slaaptips, mooie kortingen, interieurtips, collectie updates en andere extra’s.

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Zie ook onze Privacy Policy.

Yes! You're in.

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100).

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.