• Gratis bezorging en retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Duurzaam en Fairtrade

Over ons

Over ons

Beter slapen sinds Van Morgen

 

 

Van Morgen is opgericht omdat we vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn ‘s ochtends uitgerust wakker te worden, dat is niet altijd vanzelfsprekend en daar weten we alles van.

We spraken verschillende deskundigen over de kwaliteit van slaap en het effect op de productiviteit en gezondheid. Zo kwamen we ook in contact met een slaapdeskundige die ons het volgende vertelde: materiaal is cruciaal. Slaap je onder goed ademend beddengoed van hoge kwaliteit, dan slaap je dieper en rust je beter uit. Zo simpel is het.

Na lang zoeken kwamen we op Texel terecht waar men ons vertelde over de voordelen van het slapen onder wol, na de eerste nacht waren wij verkocht. Ons hele leven hebben we gedacht dat wol niet goed ademende, warm en kriebelig was, we zaten er volledig naast. Minstens zo belangrijk was dat de schapen op Texel een vrij bestaan hadden. Onze producten moesten naast topkwaliteit ook op een diervriendelijke manier geproduceerd worden.

En zo startte onze missie: het ontwikkelen van hoge kwaliteit, diervriendelijk beddengoed voor de beste prijs. En dat is er nu. Van Morgen.

 

DROOM MET ONS MEE

Ontvang een introductie korting van €20,- bij een besteding van €100,-.
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang fijne slaaptips, mooie kortingen, interieurtips, collectie updates en andere extra’s.

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Zie ook onze Privacy Policy.

Yes! You're in.

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100).

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.