• Gratis bezorging en retour
  • Geproduceerd op Texel
  • Duurzaam en Fairtrade

Over ons

Beter slapen sinds Van Morgen

Van Morgen is opgericht omdat we vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn ‘s ochtends uitgerust wakker te worden. Dat is niet altijd vanzelfsprekend en daar weten we alles van. 

We spraken verschillende deskundigen over de kwaliteit van slaap en het effect op de productiviteit en gezondheid. Zo kwamen we ook in contact met een slaapdeskundige die ons het volgende vertelde: materiaal is cruciaal. Slaap je onder goed ademend beddengoed van hoge kwaliteit, dan slaap je dieper en rust je beter uit. Zo simpel is het.

 Van Morgen label op wit dekbedovertrek 

Na lang zoeken kwamen we op Texel terecht waar men ons vertelde over de voordelen van het slapen onder wol. Na de eerste nacht waren wij verkocht. Ons hele leven hebben we gedacht dat wol warm en kriebelig was, maar we zaten er volledig naast. De unieke warmte- en vochtregulerende eigenschappen van wol maken het tot de ideale vulling voor dekbedden, zowel tijdens koude als warme nachten. Minstens zo belangrijk voor ons is dat de schapen op Texel een vrij bestaan hebben. Ze krijgen de allerbeste verzorging en het scheren verloopt op een uiterst humane manier. Zo hebben onze producten niet alleen topkwaliteit maar worden ze ook op een duurzame en diervriendelijke manier geproduceerd.

We zijn trots op het oer-Hollandse product dat we maken en hopen dat mensen wol weer de waardering gaan geven die het verdient. Door lokaal te produceren is de route naar de consument kort, wat weer bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. En geloof ons: als je eenmaal een nacht onder de wol bent gekropen, wil je niets anders meer.

 Texels wollen kussen half opengeritst met scheerwol zichtbaar 

Naast onze Texels Wollen dekbedden en kussens, hebben we ook een hele mooie collectie bedlinnen en badtextiel. Dit wordt allemaal duurzaam en verantwoord in Portugal geproduceerd. Iets verder van huis, maar nog steeds een korte afstand zodat er geen onnodig transport aan te pas komt. Bovendien slaan we met onze webshop overbodige tussenhandel over, waardoor we dezelfde kwaliteit beddengoed kunnen aanbieden voor een lagere consumentenprijs dan traditionele verkopers.

We werken dag in dag uit aan onze missie: het ontwikkelen van hoge kwaliteit, duurzaam en diervriendelijk beddengoed voor de beste prijs. En dat is er nu. Sinds Van Morgen.

Schaap met lam in de wei in de vroege ochtend op Texel


DROOM MET ONS MEE

Ontvang een introductie korting van €20,- bij een besteding van €100,-.
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang fijne slaaptips, mooie kortingen, interieurtips, collectie updates en andere extra’s.

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Zie ook onze Privacy Policy.

Yes! You're in.

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100). U wordt gemaild vanaf info@vanmorgen.com en ontvangt gemiddeld 2 mails per maand.

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.