• Gratis bezorging en retour
  • Geproduceerd op Texel
  • Duurzaam en Fairtrade

Cadeau inspiratie voor mama's

Tips -
Cadeau inspiratie voor mama's

Moederdag – dé dag om je moeder, oma, tantes en alle andere moeders te vieren. Naast een mooi compliment kan je ze vast blij maken met een goede nachtrust en/of hun me-time upgraden met heerlijke handdoeken. Meer inspiratie nodig? Check hier onze cadeautips.

De sportieve mama

Voor de mama die van uitdagingen houdt. Yoga? Check. Crossfit? Check. Baantjes zwemmen? Check. Ze verdient alle zachtheid.

💝1) Een set zero-twist Van Morgen handdoeken 2) Calming aura spray van Rock Your World 3) Een boek over holistisch leven van Holistik

Van Morgen bed & bad | Luxe handdoeken zwart, wit en zand

De eco mama

Ze maakt altijd een gezonde én lekkere maaltijd voor jou. Bewust bezig met de dag van morgen – logisch want ze wil het beste voor haar kinderen.

💝 1) Een fijn hoofdkussen gevuld met verantwoorde wol van Texel 2) Voedende cremes van NAïF 3) Een handige Turtle Bag voor al haar boodschappen

De cool mama

Ze loopt er altijd spic en span bij. Je vraagt je af hoe ze dat toch doet. Gekleed in all-white geeft ze de kinderen zelfgemaakte groentenpuree. Ze verdient iets bijzonders.

💝1) Van Morgen Classic Waffle overtrekset 2) Smakelijke en verrassende bieren van drankerij Dorstlust

De social mama

Instagram, Pinterest, Facebook. Jawel, ze weet haarfijn hoe alles werkt. Haar hele huis richt ze in met behulp van Pinterest. Om deze vervolgens te posten op Insta. #socialmom

💝Van Morgen Honey Loves You overtrekset

Van Morgen bed & bad | Dekbedovertrekset percal katoen Honey Loves You

 

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100). U wordt gemaild vanaf info@vanmorgen.com en ontvangt gemiddeld 2 mails per maand.

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.