• Gratis bezorging en retour
  • Geproduceerd op Texel
  • Duurzaam en Fairtrade

5x minivakantie tips

Health & lifestyle -
5x minivakantie tips

Nog geen vakantieplannen maar wel zin om even er tussenuit te gaan? Wij hebben een paar bijzondere slaapplekken in Nederland voor je. Plekken zowel in de hoofdstad als midden in de natuur. Zeker weten dat je het ultieme vakantiegevoel gaat krijgen.

1. Brugwachtershuisjes, Sweets hotel, Amsterdam

Sweets hotel bestaat uit 28 brugwachtershuisjes verspreid over Amsterdam. Je kan zelf kiezen tussen de locaties. Elk huisje heeft weer een heel andere sfeer en look. Zelfs als Amsterdammer een erg leuke en unieke manier om in Amsterdam te overnachten.

2. Tiny houses, Droomparken de Zanding, Veluwe

Is het de hoogste tijd om je hoofd te legen, je batterij op te laden of gewoon lekker vakantie te houden en te relaxen in de hottub? This is the place to be. Een paar dagen het Veluwe als je achtertuin, wie wil dat nou niet. De heide en zandverstuivingen op loopafstand. Tiny houses zijn er in verschillende uitvoeringen; zo kan je er terecht voor een romantische uitje of gezellig met de hele familie weg. 

3. Penthouse Urban Residence, Rotterdam - Maastricht

Wil je even een paar dagen baden in luxe? Dat kan bij Urban Residence, de ideale accommodatie voor een city break. Kies je voor de Maastrichtse gezelligheid of de inspirerende architectuur van Rotterdam?

4. Familievakantiehuis Walcheren, Zeeland

Wist je dat de provincie Zeeland de meeste zonuren van Nederland kent? Dit komt doordat er nauwelijks stapelwolken zijn boven de Ooster- en Westerschelde en de Noordzee. Een goede reden om deze zomer Zeeland op te zoeken. Dit vakantiehuis heeft zeven (!) slaapkamers. De bosrijke tuin heeft volop zonnige plekjes, een terras met buitenkeuken en tuintafel. De voormalige garage is omgebouwd tot chill-, relax- én speelruimte met sauna, tafeltennistafel en houtkachel. Kortom, een ruimte waar iederéén kan relaxen.

Van Morgen bed & bad

5. Je eigen huis

Of maak van jouw slaapkamer een hotelsuite! De luxe-feel van een 5-sterren hotel nabootsen in je slaapkamer hoeft niet duur te zijn. Met een paar mooie accessoires en beddengoed van hoge kwaliteit, kom je een heel eind. Denk bij accessoires aan mooie sfeerverlichting (bijvoorbeeld de prachtige lampen van FLOS), een mooie spiegel, een heerlijke roomspray of geurkaars (wij zijn fan van Rock Your World)... and did we mention zachte handdoeken?

Van Morgen bed & bad

Naar de collectie

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100). U wordt gemaild vanaf info@vanmorgen.com en ontvangt gemiddeld 2 mails per maand.

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.