• Gratis bezorging en retour
  • Geproduceerd op Texel
  • Duurzaam en Fairtrade

4x boeken voor je staycation

Health & lifestyle -
4x boeken voor je staycation

Niets is fijner dan in een boek te duiken. We hebben 4 leestips voor je. Fijn voor de staycation en een boost voor je body, mind & soul! ;-)

1. Wilde zwanen - Jung Chang

Ben je geïnteresseerd in de cultuur van Azië? Met dit boek kom je meer te weten over hoe het eraan toe ging in China in de twintigste eeuw. Jung beschrijft de leefomstandigheden van de drie generaties binnen haar familie heel gedetailleerd, waardoor je volledig 'in' haar verhaal zit. Je beleef ook op een indringende wijze wie en wat Mao was en hoe de communistische partij het land bestierde. Heel meeslepend! Een boek die je boeit van begin tot eind.

2. Thinking, fast and slow - Daniel Kahneman

Dit boek is niet van luchtige stof maar wel écht een eye-opener of beter gezegd een mind-opener! Op een overtuigende, praktische en soms ook humoristische wijze legt Daniel, aan de hand van zijn onderzoeken, uit hoe jouw denken werkt. En die is veel minder rationeel dan je zou willen. Na het lezen van het boek zal je bewuster zijn van je denkwijze en de manier waarop je beslissingen neemt.

3. De gouden draad - Kassia St Clair 

In haar nieuwste boek De Gouden draad vertelt Kassia op een meeslepende manier over de invloed van textiel op onze geschiedenis. Ze laat je op een andere manier kijken naar de shirt die je draagt en de lakens waartussen je slaapt – eigenlijk een aanrader voor iedereen die vandaag kleren heeft aangetrokken of gordijnen heeft geopend. 

4. Slaap - Matthew Walker

Meer weten over slaap? Matthew heeft een meesterwerk geschreven! Slaap is wetenschappelijk onderbouwd door vele jaren studie door neurologen. Er staan extreem indrukwekkende feiten in over de invloed van slaap(gebrek) op mentale en fysieke gezondheid. Het legt niet alleen uit waarom we slapen maar vooral de schade die we onszelf toebrengen door niet te slapen of te weinig. 

Psst... lezen voor het slapengaan is een perfecte bezigheid om lekker te ontspannen en de dag af te sluiten. 

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100). U wordt gemaild vanaf info@vanmorgen.com en ontvangt gemiddeld 2 mails per maand.

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.