• Gratis bezorging en retour
  • Geproduceerd op Texel
  • Duurzaam en Fairtrade

3x Scandinavische slaapkamer

3x Scandinavische slaapkamer

Naast een gemeenschappelijke cultuur delen de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden en Denemarken een decoratiestijl die licht, luchtig, eenvoudig en schoon is. Het is geen wonder dat de Scandinavische stijl populair is over de hele wereld. Het minimalistische element zorgt voor sereniteit in huis, en is daarom heel geschikt voor in de slaapkamer. Het is natuurlijk dé plek om te ontspannen en tot rust te komen. Hier 3 tips om jouw slaapkamer nog Scandinavischer te maken.

1. Minimalistisch

Wit komt in alle Scandinavisch stijlen terug. Witte muren, een witte vloer (bijvoorbeeld een white wash houten vloer) en witte gordijnen. Door de neutraliteit die de kleur wit uitstraalt, breng je direct veel rust in huis en dat is typisch voor de interieurs uit Scandinavië. Geef de slaapkamer een extra touch met zwarte accenten voor het contrast. 

2. Hout-accenten 

Van Morgen bed & bad

De Scandinavische stijl typeert zich door veel organische vormen en een natuurlijk kleurenpalet. Met een houten bedframe, simpele wanddecoraties en neutrale kleur beddengoed haal je het Scandinavische gevoel zo in huis.

3. Grijstinten

Van Morgen blog

Ben je niet echt fan van witte tinten? Kies dan voor grijs! Om zoveel mogelijk contrast te bewaren kun je het beste lichte en donkere grijstinten combineren. Maak de slaapkamer af met houten elementen voor de natuurlijke uitstraling. En of je tot rust komt. ;-)

Naar de collectie

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100). U wordt gemaild vanaf info@vanmorgen.com en ontvangt gemiddeld 2 mails per maand.

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.