• Gratis bezorging en retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Duurzaam en Fairtrade

Inleveren is terugkrijgen

Health & lifestyle -
Inleveren is terugkrijgen

Samen met Little Boomerang geven wij onze textielresten een tweede leven. Doe met ons mee!

Waarom recyclen?

Eigenlijk is het heel simpel. Recycling draagt bij aan een betere wereld en vermindert de impact op het milieu: minder uitstoot van CO2 (iedere kilo textiel die we opnieuw gebruiken, scheelt 3,4 kg CO2), minder uitputting van fossiele brandstoffen en het behoud van bossen en natuur. Per persoon gooien we jaarlijks 11 kg aan textiel weg, terwijl bijvoorbeeld de katoenvezels nog heel goed te gebruiken zijn. Zonde toch?

Co-creatie is de sleutel

Als beddengoedmerk hebben wij te maken met textielafval. Het gaat dan om geretourneerde producten die niet meer verkoopbaar zijn en lappen stof die te smal zijn voor onze producten. Door een creatieve co-creatie met Little Boomerang maken wij van onze textielresten comfy kinderkleding. 

Van Morgen x Little Boomerang

Doe met ons mee!

1. Heb je oud beddengoed liggen waar je niks mee doet? Of ben je toe aan nieuw beddengoed, maar voelt het niet goed om die stapel oude, vale lakens weg te gooien? Lever die stapel dan bij ons in! Dat kan in onze pop-up store (die vind je in de Amstelpassage, in Amsterdam CS aan de oostzijde. Stationsplein 31C, Amsterdam). Inleveren kan op vrijdagen en zaterdagen tussen 12.00 en 18.00 uur. 

2. Wat je geeft, krijg je terug: als dank krijg je van ons een korting van €25 op de hele collectie van Van Morgen. Deze kan je inwisselen bij een bestelling vanaf €70. 

3. Wij gaan met Little Boomerang iets moois maken van de ingeleverde materialen.

Van Morgen textiel recyclen

Naar de collectie

Hi! Wil je eenmalig een introductiekorting van €20?

Ja, ik schrijf me in voor de Van Morgen nieuwsbrief en ontvang graag de introductiekorting (bij een bestelling vanaf €100).

Zie ook onze privacy policy.

Thanks! Je ontvangt de introductiekorting per mail.